Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 175g136kcal30.7g0g1.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 12g104kcal0g0g11.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 4.8g15kcal0.5g1.6g0.7g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 175g60kcal1.9g9.4g0.3g5.1g
Tomaattimurska 175g51kcal1g9.3g0.3g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g751kcal69.8g42.4g28.8g18.4g
Valittu annoskoko1001g376kcal34.9g21.2g14.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna501g188kcal17.5g10.6g7.2g4.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804