Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g375g94kcal4.9g15.7g0.7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow319g271kcal14.7g47.8g1.6g15.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2003g1860kcal153.2g127g79.6g31.8g
Valittu annoskoko1001g930kcal76.6g63.5g39.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna501g465kcal38.3g31.8g19.9g8g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465