Beacsun makkarakeitto

1. Vesi & lihaliemikuutio
2. Sipuli
3. Keittojuurekset (ensin jos tuoreita)
4. Perunat

Kun kasvikset kypsiä, makkara.

Hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Appuru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.2g16kcal0.7g0.1g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 181g138kcal3.4g28.1g0.4g1.8g
Uunilenkki (Hk), annos 100g125g275kcal13.7g11.2g20g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr187g49kcal1.7g9g0.6g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2005g972kcal39.4g97.4g46.2g12.2g
Valittu annoskoko1002g486kcal19.7g48.7g23.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna501g243kcal9.9g24.4g11.6g3.1g
Arvot/100g100g49kcal2g4.9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377405