Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1436g982kcal207.4g0g15.8g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g3990g11570kcal438.8g2194.2g103.7g0g
Sipuli (kuorittu)878g237kcal11.4g42.1g1.8g14.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl108g969kcal0g0g107.7g0g
Voi 112g810kcal1.3g0.4g90.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka112g92kcal3.8g21.2g1.1g1.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g3192g5107kcal67g121.3g478.7g3.2g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.6g0.1g0g
Valkopippuri 2.4g6.8kcal0.2g1g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 28g85kcal3.1g6g2.9g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39891kcal1480.8g4799.6g1605.4g63.6g
Valittu annoskoko10000g19945kcal740.4g2399.8g802.7g31.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9973kcal370.2g1199.9g401.4g15.9g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551