Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g165g236kcal20.6g0.5g17g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g75g263kcal9g53.3g1.6g2.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki225g248kcal56.3g1.1g2.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste86g308kcal24.8g1.5g24g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g150g240kcal12g6g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g2795kcal265.4g155.6g128.8g4.6g
Valittu annoskoko1004g1398kcal132.7g77.8g64.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna502g699kcal66.4g38.9g32.2g1.2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850