Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 360g100kcal4.3g14.6g0.7g7.6g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g180g270kcal30.6g0.7g15.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl14g34kcal1.6g0.2g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2007g807kcal73g31g39g15.2g
Valittu annoskoko1004g404kcal36.5g15.5g19.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna502g202kcal18.3g7.8g9.8g3.8g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704