Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 10g11kcal0.1g0.5g0.9g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl5.4g49kcal0g0g5.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Purjosipuli 121g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 542g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)156g216kcal32.8g0g9.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Keittojuurekset, Rainbow83g21kcal0.8g4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g1130kcal104.2g14.8g70.6g5.4g
Valittu annoskoko1005g565kcal52.1g7.4g35.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna503g283kcal26.1g3.7g17.7g1.4g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836