Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g625g813kcal106.3g6.9g40g0g
Sitruuna 100g188g68kcal1.1g11.3g2.1g0g
Lime, kuorittu, annos 50g31g11kcal0.2g0.7g0.3g0.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Timjami 1.3g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g9g30kcal0.1g7.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g1911kcal219.4g60.4g86.6g3.8g
Valittu annoskoko1005g956kcal109.7g30.2g43.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna503g478kcal54.9g15.1g21.7g1g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263