Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Vesi325g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g100g160kcal2.7g4.3g15g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2013g1060kcal24.2g149.4g34.8g18.4g
Valittu annoskoko1007g530kcal12.1g74.7g17.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna503g265kcal6.1g37.4g8.7g4.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219013