Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g348kcal47.6g0g17.5g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%125g213kcal8.6g1.8g18.8g2.5g
Tomaatti, tuore125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2015g1495kcal125.6g74.4g74.8g17.6g
Valittu annoskoko1008g747kcal62.8g37.2g37.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna504g374kcal31.4g18.6g18.7g4.4g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475