Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 112g453kcal0g111.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Margariini, 60%, Rainbow38g206kcal0.3g0.3g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g75g248kcal9g49.5g1.8g6.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 450g174kcal0.7g36.7g0.4g6.8g
Fariinisokeri11g46kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3429kcal70.8g569.8g88.8g31.2g
Valittu annoskoko1008g1715kcal35.4g284.9g44.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna504g857kcal17.7g142.5g22.2g7.8g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006