Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g564g649kcal33.9g28.2g45.2g0g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g113kcal0g27.6g0g0.5g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 102g44kcal0.8g7.9g0.3g1.6g
Manteli 9g56kcal2.2g0.6g4.9g0.7g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl28g99kcal4g15.8g2.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2779kcal144g198g156g11.2g
Valittu annoskoko1008g1389kcal72g99g78g5.6g
Annoskoko puolitettuna504g695kcal36g49.5g39g2.8g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902