-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g350g88kcal4.6g14g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Keittojuurekset, Rainbow131g33kcal1.2g6.3g0.4g0g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g27kcal0.9g1.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g1554kcal149.8g59.2g78g6.2g
Valittu annoskoko1008g777kcal74.9g29.6g39g3.1g
Annoskoko puolitettuna504g389kcal37.5g14.8g19.5g1.6g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479