UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 125272g626kcal23.7g18.8g51.7g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 311g237kcal5.9g48.3g0.6g3.1g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g67g556kcal0g0g61.8g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 139g54kcal0.2g11.4g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3061kcal63g177.4g229.6g22g
Valittu annoskoko1008g1531kcal31.5g88.7g114.8g11g
Annoskoko puolitettuna504g765kcal15.8g44.4g57.4g5.5g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236