Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4292g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 358g267kcal46.9g3.9g1.4g24.7g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 172g1518kcal0g0g171.7g0g
Kaurahiutale 572g2141kcal83g326.2g41.8g57.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti458g2289kcal114g152.4g131.8g130g
Mantelilastu (A la meira)358g2146kcal85.8g23.6g193.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3720g12763kcal379g2603.7g44.6g130.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42247kcal1417.4g6219.6g1168.8g684.2g
Valittu annoskoko10000g21124kcal708.7g3109.8g584.4g342.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10562kcal354.4g1554.9g292.2g171.1g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640