Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g1019g1834kcal75.4g40.8g142.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4075g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)611g165kcal7.9g29.3g1.2g10.4g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras2053g7185kcal277.2g1346.8g59.5g123.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g51g336kcal0g0g37.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2038g4636kcal387.2g0g346.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu153g397kcal47.4g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29109kcal1590.2g2833.8g1220.6g267.2g
Valittu annoskoko10000g14554kcal795.1g1416.9g610.3g133.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7277kcal397.6g708.5g305.2g66.8g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978