Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)3311g1391kcal53g284.8g3.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]662g2185kcal178.8g0g158.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1987g529kcal65.6g61.6g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras795g2782kcal103.3g556.3g11.9g23.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1987g3258kcal496.7g17.9g131.1g0g
Herkkusieni säilyke 1258g213kcal26.4g2.5g3.8g30.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20717kcal1847.6g1846.2g618g108g
Valittu annoskoko10000g10358kcal923.8g923.1g309g54g
Annoskoko puolitettuna5000g5179kcal461.9g461.6g154.5g27g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647