Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.5g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g42g46kcal1g1.3g4.2g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.3g10kcal0.5g0g0.8g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Polar-juusto 15%17g43kcal5.2g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g254kcal14g7.4g18.4g0.4g
Valittu annoskoko101g127kcal7g3.7g9.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g64kcal3.5g1.9g4.6g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.9g3.7g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326