Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu30g43kcal4.9g0.4g2.5g0.7g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.6g3kcal0g0.7g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Parsa puhdistettu 27g8.9kcal0.8g0.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.3kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g186kcal12.4g10.6g9.4g5.2g
Valittu annoskoko101g93kcal6.2g5.3g4.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna51g46kcal3.1g2.7g2.4g1.3g
Arvot/100g100g92kcal6.1g5.3g4.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927