Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%22g55kcal3.3g0.7g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g2.4g7.1kcal0.2g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g152kcal7.8g6.4g10.6g1.4g
Valittu annoskoko101g76kcal3.9g3.2g5.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g38kcal2g1.6g2.7g0.4g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175