Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Polar 15% juustoraaste (150g)6.3g16kcal1.9g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g178kcal14.2g8.4g9g1.8g
Valittu annoskoko101g89kcal7.1g4.2g4.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g44kcal3.6g2.1g2.3g0.5g
Arvot/100g100g88kcal7g4.1g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200