Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4g12kcal0.4g2.2g0.1g0.6g
Kaurahiutale 2.9g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Auringonkukansiemen 11g65kcal2.5g1.4g5.4g0.7g
Siirappi 2.2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.1g21.6g0.4g1.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g428kcal13.6g57.6g14.6g5.4g
Valittu annoskoko101g214kcal6.8g28.8g7.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna51g107kcal3.4g14.4g3.7g1.4g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453