Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät38g140kcal4.9g25.9g2.3g2.3g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g64g19kcal0.7g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g319kcal11.2g58.6g4.8g4.6g
Valittu annoskoko101g159kcal5.6g29.3g2.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna51g80kcal2.8g14.7g1.2g1.2g
Arvot/100g100g158kcal5.5g29g2.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818