Vanhan ajan munasalaatti+pippurimakrilli

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, lisää etikka, sinappi, suola ja makeutusjauhe.

Murskaa haarukalla keitetyt valkuaiset ja sekoita kastikkeeseen.

Revi salaatti, pilko tomskut ja kurkut.

Sekoita ja laita lautasille.

Pilko päälle valkuaiset ja lisää kastike.

Voit sekoittaa varovasti.

Aseta kalat päälimmäiseksi.

Salaattipohjaan voit käyttää mitä aineksia haluat ja pippurimakrillin tilalle sopii tosi hyvin savupallas, harmi että on niin kallista, tai ihan tavallinen tonnikala.

Parasta koko jutussa on kastike- siihen tulee himo!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pippurimakrilli, savustettu, Pirkka24g63kcal4.7g0g4.9g0g
Kurkku 16g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vispikerma (Milbona)16g46kcal0.4g0.5g4.7g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi (teollinen)0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g284kcal15.2g3.6g23g1g
Valittu annoskoko101g142kcal7.6g1.8g11.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g71kcal3.8g0.9g5.8g0.3g
Arvot/100g100g140kcal7.5g1.8g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178956