Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g14g84kcal2.9g0.9g7.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.7g9kcal0.5g0.4g0.2g1.8g
Hampunsiemenet, kuoritut2.8g17kcal1g0.2g1.3g0.2g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g19g12kcal2.1g0.8g0.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 24g8.6kcal0g1.7g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g14g2.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g337kcal18.4g11g22.4g7g
Valittu annoskoko101g169kcal9.2g5.5g11.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna51g84kcal4.6g2.8g5.6g1.8g
Arvot/100g100g167kcal9.1g5.4g11.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085