Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g28g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g199kcal18.8g9.4g9.4g0.4g
Valittu annoskoko101g100kcal9.4g4.7g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g50kcal4.7g2.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.6g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585