Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 52g56kcal9.9g0g1.8g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g26g79kcal4.9g0.1g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkoviini kuiva 10g7.1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g292kcal30g1.8g16.6g0.8g
Valittu annoskoko101g146kcal15g0.9g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g73kcal7.5g0.5g4.2g0.2g
Arvot/100g100g144kcal14.8g0.9g8.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794