Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g90g28kcal1.1g6.5g0.2g2.8g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g102kcal6g13.2g3.6g5.6g
Valittu annoskoko101g51kcal3g6.6g1.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna51g26kcal1.5g3.3g0.9g1.4g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646