Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.3g5.8kcal0.3g0.1g0.5g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g58kcal2g8g1.4g2.2g
Valittu annoskoko101g29kcal1g4g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g15kcal0.5g2g0.4g0.6g
Arvot/100g100g29kcal1g4g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855