Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g163kcal12g15.4g5.8g2.4g
Valittu annoskoko101g81kcal6g7.7g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g41kcal3g3.9g1.5g0.6g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631