LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.3g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Katkarapu 36g25kcal5.3g0g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 15g45kcal0.5g0.6g4.4g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.3g20kcal0.1g0.2g2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Emmental, sinileima15g55kcal4.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g415kcal24.4g2.2g33.8g0.2g
Valittu annoskoko102g208kcal12.2g1.1g16.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g104kcal6.1g0.6g8.5g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12g1.1g16.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996