Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali59g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Porkkanaraaste 200g29g7.9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g4.4g4.4kcal0g0.9g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever8.8g60kcal0.1g0.1g6.5g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g169kcal2g9.2g13.4g3.8g
Valittu annoskoko101g84kcal1g4.6g6.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna51g42kcal0.5g2.3g3.4g1g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007