Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Oliiviöljy 1g8.5kcal0g0g1g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste13g51kcal4.3g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g170kcal9.6g10.6g9.8g4.6g
Valittu annoskoko102g85kcal4.8g5.3g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna51g43kcal2.4g2.7g2.5g1.2g
Arvot/100g100g84kcal4.7g5.2g4.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922