Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)16g3.9kcal0.2g0.9g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g9g34kcal2.2g0g2.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.9g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g251kcal16g5.6g18.2g1.8g
Valittu annoskoko102g126kcal8g2.8g9.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g63kcal4g1.4g4.6g0.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.8g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560