Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt47g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g23g19kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Ruokosokeri3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g279kcal9.2g42g7.8g1.8g
Valittu annoskoko102g140kcal4.6g21g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g70kcal2.3g10.5g2g0.5g
Arvot/100g100g138kcal4.5g20.7g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826