Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Parsakaali (Pirkka)14g4.2kcal0.6g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g3.9g13kcal0.9g0g1.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g72kcal4g8.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko102g36kcal2g4.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna51g18kcal1g2.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056