Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras7.5g26kcal1g4.9g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g31g7.8kcal1g0.9g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g242kcal21.6g13g11.2g1.6g
Valittu annoskoko102g121kcal10.8g6.5g5.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g61kcal5.4g3.3g2.8g0.4g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042