Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)46g38kcal0.8g8.1g0g0.5g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sianliha keskiarvo 23g50kcal4.2g0g3.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g186kcal10.4g17.8g7.6g1.8g
Valittu annoskoko102g93kcal5.2g8.9g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g47kcal2.6g4.5g1.9g0.5g
Arvot/100g100g92kcal5.1g8.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129