Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen26g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tuorekurkku, annos 50g40g16kcal0.2g0.6g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow15g15kcal3.4g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g21g33kcal3.5g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g139kcal14.6g3.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko102g69kcal7.3g1.6g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna51g35kcal3.7g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533