Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Pennepasta, Gallo262g878kcal32.8g177g3.9g15.7g
Herkkusieni 219g35kcal4.6g0.7g0.7g3.3g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Kasvisliemi laimennettu 240g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton79g55kcal7.5g3.1g1.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g175g25kcal3.3g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g2455kcal97.8g365.6g64.8g38.6g
Valittu annoskoko1012g1228kcal48.9g182.8g32.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna506g614kcal24.5g91.4g16.2g9.7g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605