Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Tomaattimurska 313g92kcal1.8g16.6g0.6g5.9g
Polar 15% juustoraaste (150g)63g163kcal19.4g0g9.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g416kcal47.6g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g1778kcal145.2g84.8g90.2g18g
Valittu annoskoko1013g889kcal72.6g42.4g45.1g9g
Annoskoko puolitettuna506g445kcal36.3g21.2g22.6g4.5g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200