Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Tomaatti, tuore338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa113g338kcal25.9g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g1015kcal62.2g53.8g58.4g17.2g
Valittu annoskoko1013g508kcal31.1g26.9g29.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna506g254kcal15.6g13.5g14.6g4.3g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480