Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 394g300kcal7.4g61g0.8g3.9g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g169g245kcal25.3g0g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen281g93kcal9.3g13.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu101g128kcal11.1g0.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g1663kcal107.8g156.2g64g10g
Valittu annoskoko1013g831kcal53.9g78.1g32g5g
Annoskoko puolitettuna506g416kcal27g39.1g16g2.5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479