Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)4495g3691kcal80.9g791.1g4.5g45g
Porkkana 1037g339kcal6.4g57.7g2.1g26.5g
Sianliha keskiarvo 2248g4909kcal410.9g0g366.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 24g71kcal2.7g3.6g5.1g0.1g
Sipuli 415g126kcal5.2g19.9g0.8g7.1g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1729g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18270kcal1012.2g1744.6g757.8g157.4g
Valittu annoskoko10000g9135kcal506.1g872.3g378.9g78.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4568kcal253.1g436.2g189.5g39.4g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129