Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g526g947kcal129.4g15.3g40.4g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g351g421kcal9.8g17.9g35.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g26g30kcal0.2g6g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g3167kcal282.2g89g186.4g6g
Valittu annoskoko1015g1583kcal141.1g44.5g93.2g3g
Annoskoko puolitettuna508g792kcal70.6g22.3g46.6g1.5g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117