Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka152g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Lanttu 233g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Porkkana 210g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 152g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g5.8g19kcal0.1g4.6g0g0g
Sinappi 5.8g7.7kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g5.8g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g117g35kcal1.2g4.7g0.3g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g793kcal19g93.8g29.2g29.8g
Valittu annoskoko1015g396kcal9.5g46.9g14.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna508g198kcal4.8g23.5g7.3g7.5g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091