Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 140g141kcal1.8g6.8g11.5g2.4g
Linssi, vihreä, go green297g1004kcal86.1g169.3g3g90.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g297g312kcal23.8g41.6g5.9g29.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g87g101kcal5.2g4.4g7g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g3779kcal239.2g467g116.8g253.4g
Valittu annoskoko1015g1889kcal119.6g233.5g58.4g126.7g
Annoskoko puolitettuna508g945kcal59.8g116.8g29.2g63.4g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506