Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)87g289kcal5.9g70g0.3g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.2g0.5g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Herkkusieni 58g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Herne, pakaste (rainbow)117g99kcal7g17.5g0g3.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.4g0.2g0.2g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g18g11kcal1.3g1.6g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)181g224kcal39.8g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g1604kcal118.8g221.4g29.6g23.8g
Valittu annoskoko1015g802kcal59.4g110.7g14.8g11.9g
Annoskoko puolitettuna508g401kcal29.7g55.4g7.4g6g
Arvot/100g100g79kcal5.9g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317