Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 315g2786kcal0g0g315g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g10649kcal8.4g2.8g1199.2g0g
Valittu annoskoko1015g5325kcal4.2g1.4g599.6g0g
Annoskoko puolitettuna508g2662kcal2.1g0.7g299.8g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025