Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 301g99kcal1.9g16.8g0.6g7.7g
Kaali, valkokaali301g64kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl7.5g11kcal0.4g0.7g0.7g0g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.5g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 143g79kcal1.2g17.7g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g151g178kcal4.5g6g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g979kcal25.4g130g34.6g30.6g
Valittu annoskoko1017g489kcal12.7g65g17.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna508g245kcal6.4g32.5g8.7g7.7g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316